[ad_1]
. . . . . علت زروز ریزش موی مفیدی در فاصله یک الی 4 ماه بعد از بهبودی میشود که خوشبختی این ریزش مو پس از دورههای ت 12 م هه بهبا ضعو و
دکتر همایون مژدهی ر در و با ایسنا، گفت: دو سال است که با پندمی کوید ۱۹ درگیر ؛م. ه ر ن که گسترش واکسیناسیون تا حدودی از مشکلات و عوارض مرتبط با بیماری کاست شده است، . . . . در ادامه نیز فزای افزایش آگاهی مردم در این زمینه این مشکلات کاهش پیدا میکند که ماملا نمیتواند.
. . .. . از شایع ترین این مشکلات پوستی می توان به بیماری های ناشی از تماس پوست با فرآورده های ضدعفونی کننده، مواد شوینده و صابونی مثل استحمام مکر، استفاده از ماسک، پوشیدن دستکش ها و … اشاره کرد.
او ادامه داد: چچنین استرس و خطر ناشی از درگیری با بیماری و ابتلا به این بیماری، ممکن است عوارضی بر پوست و مو داشته باشد. ز همله ریزش موی سکهای، لال، شهوشهای غرور ووی از این رو چه بهتر که به مشکلات هیجانی و استرسی این دوران بپردازیم.
او با اشاره به احتمال بروز مشکلات پوستی ناشی از مصرف داروهایی که برای درمان کووید 19 استفاده می شود، اظهار کرد: تداخل اثر انواع ویتامین ها، داروها و حتی واکسن کووید 19 می تواند باعث عوارض پوستی شود. به ونوان مثال برخی داروها یاهنده ایمنی بدن ممکن است .مچنین گاهی برخی از بیماریهای پوستی که در فرد وجود داشته باشد با مصرف داروهای مرتبط با بیماری تشدید می شود.
بیماریهایی مانند پسوریازیس (بیماری صدف) به طوری که علائم و لل بروز آنها تغییر میکند. . . . . .
. . . . . . . . . .
در این موارد عوارض ناشی از تماس مکر با مواد ضدعفونی ننده به تورت خارش ، واول ، زیرمزی پ خشکیده پوسته شدن بته ها حد لازم باید کار شست شو و ضدعفونی کردن را انجام داد. اما نباید این رفتار تبدیل به وسواس تکرار شود.
. . . . . برای کار با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی بهتر است دستکش مناسب به دست داشته باشید. مواد ضدعفونی کننده سطح پایه کلر برای ضدعفونی کردن پوست توصیه نمیشود و ر ست یک ماده ضدعفونی کننده با یکها یاها یاها یاها یاها یاها یاها.
اگر نوع ماسک را انتخاب کنید بهتر است برای کاهش مشکلات پوستی، مشخص کرد: بهتر است از ماسکی استفاده کنیم که الیاف مصنوعی کمتری داشته باشد یا اینکه ماسک اصلی از ماسک پارچه با الیاف طبیعی استفاده می شود که با پوست ماسک نیز تماس بگیریم. حداقل برسد. در برخی موارد حتی ممکن است افراد به ی فا فلز به کار رفته بر دیدن ماسک هم درمانگر را نشان دهند که در صوت عرفتن.
این متخصص پوست با توصیه به استفاده از کرمهای مناسب، گفت: لازم است به ازای هربار شستوشو و استحمام، پوست خشک را چرب کنیم. یکاکید میکنیم برای خشک کردن دست و مو از سشوآر و ننههای برقی رین روش خشک کردن پوست کا کمک حوله است. از سوی دیگر به رار بردن دستکش مناسب در انجام کارهای خانه نیز مهم است.
وی درباره ریزش مو بعد از اینکه به چه شرایطی میپردازد، ادامه داد: در شرایط استرسی نواحی از ما که سلولهایی با سرعتثیر بالا دارند مانند سلولهای ریشهای مو و ناخن به طور کامل تحت تأثیر قرار میگیرند و در دورهای حتی رشدشان میشوند. . . . .
این بیماری به دنبال بیماریهای تب ما مانند آنفلوآنزا، آبله مرغان و پس از شیمی درمانی، اعمال جراحی سنگین و … هم رخ میدهد. به طور معمول بیمار از حدود یک الی ۴ ماه گاهی به یوری که بعد از آن دچار ریزش شدید می شود. . . . . .
. . . . . تهوشبختاته این ریزش مو پس از دورههای ۶ ۱۲ ماهه با بهبود وضعیت ومومی بیمار، کاهش استرس و تامین نیازهای تغذیهای بهبود مییابد؛ بنابراین جای نگرانی نیست.
[ad_2]