؛دار کهای کهنه دم ننوشید / فرمول مصرف صحیح چای



یای یکی از نوشیدنی‌های محبوب در میان خانواده‌های اصیل ایرانی است که نوشیدنی‌های خاص خود را دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، خیلی از افراد از روی تنبلی یا عادت های اشتباه چای دم کرده شب را با فاصله زمانی دوباره داغ کرده و همان را با عنوان «چای کهنه» میل می کنند، اما این دسته از افراد بهتر است بدانند که مصرف چای. هنه باعث تولید مواد سمی در ی‌شدن می‌شود و عواقب جبران ناپذیری برای سلامتی به دنبال خواهد داشت.

یقیقی مهم در مورد چای نن دم و عوارض آن

شحرشح اسید

مهمترین چیز در دنیا چیست؟

افزایش

نوشیدن چای رقیق و کهنه مانند آسپرین عمل کرده و باعث تولید مم در بدن می شود که می تواند باعث افزایش، سردرد، سرگیجه، کسا شود.

افزایش کلسترول خون

نوشیدن چای کهنه و دوباره دم کردن ی‌تن می‌تواند باعث افزایش کلسترول خون و اختلال در م گ ردش خون را به رمراه داشته باشد.

مشاهده

جلسه به معنای وجود قند در بدن است که گاهی اوقات با پرخاشگری، کسالت، بی حالی و ضعیف ایمنی بدن همراه است و نوشیدن چای کهنه دم به راحتی باعث تشدید بیماری در بدن می شود.

اگر چای بیش از 10 دقیقه دم بکشد می‌توان نام کهنه بودن را گذاشت. با توجه به تات چای تازه کاهش می دهد، اما چای کهنه را تا 13 درصد افزایش داد.

نوشیدن چه میزان چای روزانه مجاز است؟

چای، قهوه و نسکافه از نوشیدنی های محبوب ما ایرانی هاست که در هر لحظه مصرف آن از یادمان فراموش نشود، اما نوشیدن چای باید در طول روز به اندازه 4 تا 6 لیوان باشد و در غیر این صورت مصرف بیش از حد آن می تواند خطرات جبران ناپذیری داشته باشد. به عنوان مثال: همله قلبی، سکته قلبی و سکته مغزی را در طول کوتاه مدت با مدت زمان برایمان ارمغان آورد، ام اگر نمی‌توان مصرف کرد. پیشنهاد ما به نوشیدن دمنوش های متنوع گیاهی و خوش عطر مانند: دمنوش پونه، دمنوش آویشن، گل گاو زبون، کاکوتی، زنجبیل و … است، اما در مصرف این دمنوش های خوشمزه و خانگی هم باید حد تعادل را رعایت کرد و این نکته را نیز در نظر گرفت. بهم به یاد داشته باشید که چای به نوان نمی‌تواند آب شاشد را جایگزین کند.

توصیه هایی برای مصرف صحیح یای

بهتر است چای دم کردنی را مصرف کنید و از نوشیدنی عطر و بوی گیاهی کمتر استفاده کنید، حتما به نوشیدن چای بعد از 10 دقیقه از دم آن بنوشید، از مصرف چای کهنه دم در فلاکس و قوری پرهیز کنید. چنید چای سبز را به ونوان خواص تینی اکسیدانی بالا جایگزین چای سیاه کنید. یای را بعد از صا مصرف کنید.

ستر است که نوشیدن بیش از ۲۴ ساعت از انسان اولیه دم کشیدن آن باعث تولید من در بدن می شود و نمی تواند مسمومیت و سرطان داشته باشد. بنابراین توصیه می شود که از نگهداری چای در فلاکس به طور کلی خودداری کرده و نوشیدنی در زمان های حساس مانند سفر و پیک نیک به جای ریختن چای در فلاکس به ریختن آب جوش در آن بپردازید و به هنگام نیاز به دم کردن چای اقدام کنید. کنید.

اگر چیزی را که به دنبالش هستید پیدا نکردید، فقط بپرسید.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم