زرز تهیه کروسان مرغ ; ییایی جدید و جذاب



شما مجاز به مشاهده این صفحه نیستید مگر اینکه دلیل معتبری برای استفاده از آن داشته باشید. . . . . .

مواد لازم برای تهیه خمیر کروسان:

گرد گندم: دو و نیم پیمانه

گنگ پودر: ۲ و نیم قاشق چایخوری

نمک: نصف چایخوری

هره: ۱۲۵ گرم

هامه: یک پیمانه

مواد لازم برای داخل کروسان:

هله مرغ: ۵ عدد

یمینی: ۱ عدد

زاز خرد شده: یک عدد

یجویج: یک عدد

لفل دلمه‌ای: یک عدد

نعنا خشک، پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل: به مقدار لازم

یری: ۲ قاشق غذاخوری

هره: به مقدار کم

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

زرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک ظرف آرد ، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و با هم ترکیب کنید. هره را اضافه کرده و با استفاده از نوک انگشتان مواد را هم ورز دهید تا مخلوطی از خرده نان شود و قطعات بزرگ کره نمانده ه. را به مواد اضافه کرده و با دست ورز خام دهید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و ۱۵ دقیقه استراحت کند.

۲. برای تهیه مواد داخل کروسان، در یک بهابه کره را ذوب کنید. یمینی و هویج را تفت دهید کا کمی پخته شوند. . . . . . سپس جعفری را اضافه کرده و بزم بزنید. شعله را خاموش کنید.

۳. ر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ر روی یک سینی فر کاغذ مومی گذاشته و کمی روغن بپاشید.

۴. زد از حفظ؛ .میر را بر روی یک سطح فاف آردی قرار داده و کمی ورز دهید. سپس به دو مم توپ شکل تقسیم کنید. . . .. . یتا می‌توان بها به ۸ قسمت تقسیم کرد.

۵. . . . . حر حدود ۲ میلی‌متر می‌شود.

۶. مقداری از مواد را در انتهای خمیر قرار داده و ن را ا نوک مثلث رول نند. سپس گوشه راست و ر ما کمی خم کنید.

۷. .روسان‌ها را بر روی سینی فر قرار داده و روی تخن تخم‌مرغ هم‌زده مالیده و کنجد بپاشید.

۸. اینی را در فر قرار داده و ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید ا رنگ آن طلایی شود.

از: ایرنا


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم