همه چیز که باید درباره پخت استیک بدانیم



ستیک غذم غذای گرانی هم فوت و فن‌های مخصوص خودش را دارد. اما گاهی هم دل‌مان هووس یک غذای گران می‌کند و باید به خودمان جایزه بدهیم.

مواد لازم:

شتوشت راسته یا فیله گوساله: ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: ق غذاخوری

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

ب بیکیاربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری

سس یویا: ۲ قاشق غذاخوری

سیلفل سیاه و نمک: به میزان کافی

روغن مخصوص سرخ کردنی: ق غذاخوری

مواد لازم برای سس قارچ:

چارچ ورقه شده: ۲ لیوان

زاز: ۱ عدد خرد شده

:ر: ۱ لیوان

:رد: ق غذاخوری

هاره گوشت گوساله: یک عدد

سیلفل سیاه: به میزان دلخواه

زرز تهیه و دستور پخت:

۱. بتدا تک‌های از راسته و فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک نند انگشت برش بزنید.

۲. بهتر است برش‌ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

۳. تکه یای برش خورده گوشت را روی تخته شتوشت قرار دهید و روی آن‌ها کیسه فریزر بکشید. . . .. .

۴. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.

۵. .ابه‌های چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. قد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.

۶. . . . .

۷. ما در زمان پخت استیک را چند بار برگردانید. برگرداندن‌های بیشتر باعث می‌شود که استیک خیلی سریع‌تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باید کمتر نن را سرخ کنید. . . . . .

زرز تهیه سس قارچ:

۱. .رای درست کردن سس چارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۲. قد قارچ‌های ورقه‌های شده را به ضن اضافه کنید و دهید. . . . . .

۳. . . . . .

از: ایرنا


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم