themicbanner

همه چیز که باید درباره پخت استیک بدانیم


ستیک غذم غذای گرانی هم فوت و فن‌های مخصوص خودش را دارد. اما گاهی هم دل‌مان هووس یک غذای گران می‌کند و باید به خودمان جایزه بدهیم.

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید: اگر مشکل دارید این کارها را نکنید

مواد لازم:

شتوشت راسته یا فیله گوساله: ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: ق غذاخوری

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

ب بیکیاربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری

سس یویا: ۲ قاشق غذاخوری

سیلفل سیاه و نمک: به میزان کافی

روغن مخصوص سرخ کردنی: ق غذاخوری

مواد لازم برای سس قارچ:

چارچ ورقه شده: ۲ لیوان

زاز: ۱ عدد خرد شده

:ر: ۱ لیوان

:رد: ق غذاخوری

هاره گوشت گوساله: یک عدد

سیلفل سیاه: به میزان دلخواه

زرز تهیه و دستور پخت:

۱. بتدا تک‌های از راسته و فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک نند انگشت برش بزنید.

۲. بهتر است برش‌ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

۳. تکه یای برش خورده گوشت را روی تخته شتوشت قرار دهید و روی آن‌ها کیسه فریزر بکشید. . . .. .

۴. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.

۵. .ابه‌های چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. قد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.

۶. . . . .

۷. ما در زمان پخت استیک را چند بار برگردانید. برگرداندن‌های بیشتر باعث می‌شود که استیک خیلی سریع‌تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باید کمتر نن را سرخ کنید. . . . . .

زرز تهیه سس قارچ:

۱. .رای درست کردن سس چارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۲. قد قارچ‌های ورقه‌های شده را به ضن اضافه کنید و دهید. . . . . .

۳. . . . . .

از: ایرنا

علیرضا رضایی
themic.ir موضوعات عمیقی انتخاب می‌کنه، واقعاً منو به فکر برد.
مدیریت themic.ir
خوشحالیم که انقدر تأثیرگذار بود، رفیق عزیز!
طاها رضایی
یه کوچک ابهام‌آمیز بود، طاها رضایی می‌گه کاش واضح‌تر باشه! 🦝
مدیریت themic.ir
متشکریم از نظرت، طاها رضایی رفیق! سعی می‌کنیم واضح‌تر بنویسیم. 🦝

Morgan Bullock

هاردکور الکل ماون. علاقه مند شدید به اینترنت دوست داشتنی توییتر متعصب. دردسر ساز.

تماس با ما